Bölge Haber Girişi : 19 Kasım 2009 13:15

Dünya Gençler Kayak Şampiyonası Erzurum'da!..

Dünya Gençler Kayak Şampiyonası Erzurum'da!..
Kayak Federasyonu Başkanı Ayık, 2012'de Dünya Gençler Kayak Şampiyonası'na Erzurum'un ev sahipliği yapmaya hak kazandığını açıkladı.

Erzurum Ajans-Olimpiyat şehri olma yolunda dev adımlar atan ve 2011’de Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’na ev sahipliği yapacak olan Erzurum, 2012’de de yine dev bir organizasyonu gerçekleştirecek.“2011 sonrasında tesisler ne olacak?” sorusuna bugüne kadar, “Erzurum, her yıl büyük organizasyonlar yapacak” diye karşılık veren Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, bu sözlerini destekler bir şekilde önemli bir organizasyon müjdesi verdi.

Ayık, 2012’de gerçekleştirilecek olan Dünya Gençler Kayak Şampiyonası’nı düzenleme hakkının Erzurum’a verildiğini açıklayarak, “Devamı gelecek” dedi. Erzurum’un artık bir olimpiyat şehri olduğunu ve bu anlamda her yıl büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacağını savunan Ayık, “2012’den sonra yeni organizasyonlara da talip olacağız. Bu daha bir başlangıç” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.