Spor Haber Girişi : 17 Temmuz 2014 15:44

Efsane başkan için cenaze töreni

Efsane başkan için cenaze töreni
Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Faruk Ilgaz için bugün cenaze töreni düzenlendi.
Erzurumajans-Dün kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin efsane başkanı Faruk Ilgaz için bugün Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde tören düzenlendi. Tesislerde düzenlenen törene Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başkan vekili Abdullah Kiğılı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşma yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Faruk Ilgaz'ın her zaman desteklerini gördüğünü belirterek, "Her zaman bize desteğini ve yardımlarını gösterdi. Başkan Faruk Ilgaz iyi günde de kötü günde de yönetimin yanında oldu. Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarının ve Fenerbahçe'nin başı sağ olsun" dedi.

Faruk Ilgaz, Şakirin Camii'nde öğle namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Sahray-ı Cedid Merdivenköy Aile Kabristanı'nda toprağa verilecek.

FARUK ILGAZ, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI


Fenerbahçe'nin efsane başkanı Faruk Ilgaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Hayatını kaybeden Fenerbahçe'nin efsane başkanı Faruk Ilgaz, Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen törenin ardından Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen, Fenerbahçe kongre üyeleri Sadettin Saran ve Mehmet Ali Aydınlar, Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat ve çok sayıda Fenerbahçe kongre üyesi katıldı.

C
enaze namazının ardından Ilgaz, Sahra-i Cedid Merdivenköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.