Bölge Haber Girişi : 04 Şubat 2010 00:16

Ege'deki dadaşlardan Küçükler'e ziyaret!..

Ege'deki dadaşlardan Küçükler'e ziyaret!..
Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş ve bir gurup işadamı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i makamında ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu Başkanı Muzaffer Okumuş ve bir gurup işadamı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i makamında ziyaret etti.
 
Beraberinde federasyon yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum’a gelen Okumuş, Başkan Küçükler ile bir süre sohbet ederek 2011 öncesi ile yapılacak yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundular. İzmir’de yüreği Erzurum sevdasıyla atan dernekleri federasyon çatısı altında topladıklarını belirten Okumuş, il nüfusunun yaklaşık 10 katının şehir dışında yaşadığını ve bunların dadaşlık sıfatına yakışır şekilde hareket ederek, Erzurum’u en iyi şekilde tanıtma gayretinde olduklarını söyledi.
Başkan Küçükler de Erzurum'da her geçen gün yeni güzel projelere imzalar atıldığının altını çizerek, ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.