Spor Haber Girişi : 12 Aralık 2014 00:00

Emre Vatansever maç oynanırken istifa etmiş

Emre Vatansever maç oynanırken istifa etmiş
İstanbul Üniversitesi BGD''de oynayan eşi Nevin Vatansever'e hakaret ettiği için takım kaptanı Nevriye Yılmaz ile gerginlik yaşayan Galatasaray Odeabank'ın yardımcı antrenörü Emre Vatansever'in maç sırasında istifa ettiği ortaya çıktı.
Erzsurumajans-İstanbul Üniversitesi BGD''de oynayan eşi Nevin Vatansever'e hakaret ettiği için takım kaptanı Nevriye Yılmaz ile gerginlik yaşayan Galatasaray Odeabank'ın yardımcı antrenörü Emre Vatansever'in maç sırasında istifa ettiği ortaya çıktı.

Galatasaray Odeabank'ın yardımcı antrenörü Emre Vatansever'in, takım kaptanı Nevriye Yılmaz'ın, İstanbul Üniversitesi BGD takımında oynayan eşi Nevin Vatansever'e hakaret etmesi yüzünden görevi bırakması büyük yankı yarattı.

Konu ile ilgili olarak sarı kırmızılı kulüpten ilk açıklama, basketbol şube koordinatörü Murat Özyer'den geldi. Olayı bir 'adrenalin patlaması'nın sonucu olarak nitelendiren Özyer, Nevriye'ye ceza verildiğini ifade etti.

NEVRİYE YILMAZ YÜZÜNDEN İŞİ BIRAKTI

Emre Vatansever'in eşi olan Nevin Vatansever ile oyuncuları Nevriye Yılmaz'ın birbirlerine karşı sert oynadığını dile getiren Özyer, şunları söyledi:

"Bunun sonucunda Nevriye'de adrenalinle ilgili bir patlama olmuş. Antrenörümüz Ekrem Memnun da bu sırada Emre'ye taktikle ilgili bir fikir soruyor. Emre ise istifa ettiğini söylüyor. Bunun üzerine Ekrem Memnun, Emre'ye maç içerisinde işine devam etmesi gerektiğini, daha sonra gerekeni yapacağını anlatıyor. Ancak Emre maçtan sonra toplantıya katılmıyor ve salonu terk ediyor. Menajerimiz Müge hanım aradığında ise 'Ben istifa ettim artık gelmeyeceğim' cevabını veriyor. Bu, sporun içinde herkesin yaşayabileceği ancak istemediğimiz bir olay. Bizim de ceza yönetmeliğimizde bunun karşılığı var. Nevriye ile ilgili de gereken cezai işlem uygulandı."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.