Erzurum Haber Girişi : 01 Mart 2014 16:30

ERGİAD üyeleri sabah çorbası içir bir arada

ERGİAD üyeleri sabah çorbası içir bir arada
Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Kariyer Merkezi tarafından organize edilen Cuma sabahı çorbasına ERGİAD üye ve personelleri katıldı.
Erzurumajans-Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Kariyer Merkezi tarafından organize edilen Cuma sabahı çorbasına ERGİAD üye ve personelleri katıldı. İlki geçen hafta gerçekleştirilen çorba ikramına bu hafta da devam edildi.

ETSO Binası Canbaba'da bir araya gelen ERGİAD üye ve personelleri programa yoğun ilgi gösterirken, ERGİAD Kariyer Merkezi Başkanı Şener Ardahanlı'da amaçlarının üyelerimiz ile personellerini bir araya getirmek olduğunu belirtti. Ardahanlı, "Bizler gönül insanı muhabbet insanlarıyız. Burada siz işçi-patron, büyük-küçük ayrımı göremezsiniz. Böyle bir program insanlar arasındaki muhabbeti, sevgiyi ve saygıyı arttırır. Burada oluşan samimiyet ve hoşgörü ortamının üyelerimizin işyerlerinde de devam etmesine vesile olmakta, oluşan bu huzur ortamından gerek üyelerimiz, gerek personelleri gerekse müşterileri memnun kalmaktadır. Bu programın kaybedeni olmaz, herkes kazanır."

Böyle bir programdan dolayı duyduğu mutluluğu da dile getiren Başkan Ardahanlı, Cuma Sabahı Çorbasına katılım gösteren ve emeği geçen herkese teşekkür ederek böyle bir etkinliğin ileride geleneksel hale gelebileceğini söyledi.

Başkan Şener Ardahanlı, hayırlı cumalar diyebilmek, selamlaşıp dertleşebilmek, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi adına çok önemli bir organizasyon olduğunu belirterek, "Merhamet ve şefkatin sağanak sağanak yağdığı bu kadar güzel ve hayırlı bir cuma gününde emeği geçen herkese 'Allah razı olsun' diyebilmek, dedirtebilmek tek arzumuzdur" dedi.

ERGİAD'ın kendilerini bir araya getirmiş olmasından memnun olduklarını ifade eden üyeler ise bu tarz etkinliklerin daha da arttırılmasını ve halkada açık hale getirilerek katılımın arttırılması gerektiğini söyledi.

Çorba ikramından sonra üye ve personeller ERGİAD'a katkılarından dolayı teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.