Erzurum Haber Girişi : 21 Şubat 2014 17:48

ERGİAD'tan üyelerine çorba ikramı

ERGİAD'tan üyelerine çorba ikramı
Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Kariyer Merkezi, ERGİAD üyesi firma personellerine çorba ikram etti.
Erzurumajans-Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Kariyer Merkezi, ERGİAD üyesi firma personellerine çorba ikram etti.

Program Canbaba ETSO Hizmet Binası Havuzbaşı'nda Cuma sabahı gerçekleşti. Çorba programı ile ilgili açıklamada bulunan ERGİAD Kariyer Merkezi Başkanı Şener Ardahanlı, ERGİAD üyeleri ile personellerini bir araya getiren böyle bir programdan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek katılım gösteren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Başkan Şener Ardahanlı, amaçlarının ERGİAD üyelerini ve personellerini bir araya getirmek olduğu belirterek, "Personellerinize 'Hayırlı Cumalar' diyebilmek, selamlaşıp dertleşebilmek, birlik ve beraberlik için" bir araya geldiklerini söyledi. Ardahanlı, böyle güzel ve hayırlı cuma gününün paylaşma, merhamet ve şefkatin timsali olması temennisinde bulunarak, "Bu çorbada herkesin tuzu var" dedi.

ERGİAD'ın kendilerini bir araya getirmiş olmasından memnun olduklarını ifade eden üyeler ise bu tarz etkinliklerin daha da arttırılmasını ve halkada açık hale getirilerek katılımın arttırılması gerektiğini söyledi.

Çorba ikramından sonra üye ve personeller ERGİAD'a katkılarından dolayı teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.