Erzurum Haber Girişi : 12 Haziran 2013 12:10

ERGİAD'tan Vali Altıparmak'a ziyaret

ERGİAD'tan Vali Altıparmak'a ziyaret
Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Erzurum'a yeni atanan Vali Dr. Ahmet Altıparmak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Erzurumajans-Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri Erzurum'a yeni atanan Vali Dr. Ahmet Altıparmak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ERGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özdemir Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı ziyarette, Altıparmak'a yeni görevinde başarılar diledi.

Özdemir; Erzurum özellikle Tarım ve Turizm alanında geniş bir potansiyele sahip, Altıparmak'ın Antalya görevindeki tecrübesinin bu anlamda Erzurum için çok büyük avantaj olduğunu, Erzurum için bu büyük kazançtan memnun olduklarını söyleyerek yeni görevinde şehrin Sivil toplum Kuruluşları olarak birlikte çalışmaya hazır olduklarını dile getirdi.

DASİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Osman Dolar ise; Doğu Anadolu genelinde ve Erzurum özelinde ekonomik ve sosyal değerlendirmelerde bulundu. Vali Altıparmak'ın Erzurum'daki Turizmi canlandıracağı beklentisiyle yeni görevinde başarılar diledi.
Vali Altıparmak; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Erzurum ve Doğu Anadolu'da faaliyet gösteren ERGİAD ve DASİDEF'in önemli sivil toplum kuruluşları olduğunu söyledi.

Altıparmak; şehrin kalkınması adına STK'larla birlikte çalışmanın çok önemli olduğunu söyleyerek ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.