Erzurum Haber Girişi : 28 Aralık 2011 10:20

Erkal buz hekey salonunu gezdi

Erkal buz hekey salonunu gezdi
Erzurumlu ünlü Sanatçı İbrahim Erkal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kış Sporları Projesi kapsamında 500 seyirci kapasiteli Buz Hokeyi Salonu’nda çalışan minik çocukları ziyaret ederek, onlara moral aşıladı.
Erzurum Ajans-Erzurumlu ünlü Sanatçı İbrahim Erkal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kış Sporları Projesi kapsamında 500 seyirci kapasiteli Buz Hokeyi Salonu’nda çalışan minik çocukları ziyaret ederek, onlara moral aşıladı. Erkal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar ile Proje Koordinatörü Ahmet Çelebi ‘den proje hakkında bilgi aldı.

Gençlik Hizmetleri v
e Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın, ``Erzurum`da yaşayıp buzda kaymayı bilmeyen kalmasın” sloganı ile start verilen ve ikinci ayına giren “Kış Sporları Eğitim Projesi” kapsamında çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Proje kapsamında minik çocukların buz pateni çalışmasını ziyaret eden Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal, minik çocuklara moral verdi ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

500 seyirci kapasiteli Buz Hokeyi Salonu’ndaki ziyarete İl Genel Sekreteri Selami Altınok, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Serdarlı Belediye Başkanı Muammer Yiğider, Kış Sporları Eğitim Projesi Koordinatörü Ahmet Çelebi ile diğer davetliler katıldı. 2011 Üniversiade için yapılan buz salonlarının ve spor tesisleri ile kayak tesislerinin Erzurum ve ülkemiz için çok büyük bir yatırım olduğunu belirten ünlü sanatçı İbrahim Erkal, bu tesisler sayesinde ülkemizi uluslararası araneda temsil edecek şampiyon sporcular çıkacağına inandığını söyledi. Kış Sporları Eğitim Projesi kapsamında 500 seyirci kapasiteli buz hokeyi salonuna çıkarma yapan Erkal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ile Proje Koordinatörü Ahmet Çelebi’den de bilgi aldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu Buz Sporları Eğitim Projesini takdirle karşıladıklarını ifade eden Erzurumlu ünlü sanatçı İbrahim Erkal, bu çalışmadan dolayı Çintimar ve ekibini kutlarken, kendisinin de çocukları ile birlikte sömestre tatilinde Erzurum’a gelerek burada buz pateni öğreneceğini söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.