Bölge Haber Girişi : 07 Şubat 2012 00:28

Erzincan'da 400 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Erzincan'da 400 bin paket kaçak sigara ele geçirildi
Erzincan-Erzurum karayolunda durdurulan bir kamyonda 400 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel'in Asayiş Daire Başkanlığı'na atanması dolayısıyla operasyona "Veda24" adı verildi.
Erzurum Ajans-Erzincan-Erzurum karayolunda durdurulan bir kamyonda 400 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel'in Asayiş Daire Başkanlığı'na atanması dolayısıyla operasyona "Veda24" adı verildi.

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, büyük bir başarıya daha imza atarak rekor sayıda kaçak sigara ele geçirdi. Erzincan-Erzurum karayolu üzerinde yapılan yol uygulaması sırasında, Ağrı'dan İstanbul'a gitmekte olan bir kamyon durduruldu. Yapılan aramada, çevresi kepek çuvalları ile gizlenmiş halde karton kutular içerisinde yaklaşık 400 bin paket kaçak sigara olduğu tespit edildi. Kamyon sürücüsü M.C. (44) gözaltına alınırken, kamyon inceleme yapılmak üzere emniyet müdürlüğü garajına çekildi.

Bir süre önce Ankara Asayiş Daire Başkanlığı görevine atanan Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel, ilk kez bu kadar büyük miktarda kaçak sigara ele geçirdiklerini belirterek, "Vatandaşımızın ucuza içmek istediği her sigara devletimize maddi kayıp olarak dönmekte, kaçakçıların iştahını artırmaktadır" dedi.
Emniyet Müdürü Tüzel, görevinin son gününde böyle bir başarıya imza attığı için KOM Ekibine teşekkür ederek "Bu da Erzincan ilinin bana vermiş olduğu en büyük hediye" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.