Bölge Haber Girişi : 20 Aralık 2010 00:02

Erzumlular atlama kulelerine akın ediyor!..

Erzumlular atlama kulelerine akın ediyor!..
Türkiye'de tek ve Avrupa'nın sayılı atlama kulelerinden olan Erzurum Atlama Kuleleri 7'den 70'e herkesin ilgi odağı olmaya başladı.

Erzurum Ajans-Türkiye’de tek ve Avrupa’nın sayılı atlama kulelerinden olan Erzurum Atlama Kuleleri 7 den 70’e herkesin ilgi odağı olmaya başladı.
2011 Üniversiteler arası Kış Oyunlarının yapılacağı Erzurum’da inşa edilen atlama kuleleri, Erzurum ve başka illerden gelenlerin ilgi odağı oluyor. Erzurum’da test yarışlarının da başlamasıyla birlikte yoğunluğun yaşandığı Erzurum Atlama Kuleleri, gece ışıklandırmalı haliyle de adeta büyülüyor. 7 den 70’e vatandaşlar atlama kulelerini görmek ve test yarışlarını izlemek için saatler öncesinden gelirlerken Erzurumlu 80 yaşındaki Mehmet Kotan, “Erzurum için burası çok iyi oldu. Hiç görmediğimiz bir spor dalı. Merakla izliyoruz. Heyecan veriyor” dedi.
78 yaşındaki İsa Laçin ise, “Devlet buraya çok büyük yatırım yapmış. Televizyondan görüyorduk. Böyle dağlardan atlıyordular. Şimdi Erzurum’da da atlayan sporcuları görüyoruz. Çok merakla izliyoruz. Dün de bir sporcu düşmüştü. Ona çok üzüldük” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.