Siyaset Haber Girişi : 25 Haziran 2012 09:30

Erzurum Başbakan'a hazırlanıyor

Erzurum Başbakan'a hazırlanıyor
Erzurum’da 29 Haziran Cuma günü yapılacak AK Parti İl Kongresine katılacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için kentte hummalı bir hazırlık dönemi yaşanıyor.
ErzurumAjans-Erzurum’da 29 Haziran Cuma günü yapılacak AK Parti İl Kongresine katılacak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için kentte hummalı bir hazırlık dönemi yaşanıyor.
Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri sorumluluk bölgelerinde peyzaj, temizlik ve ağaçlandırma çalışmalarına hız verirken, kongreye ev sahipliği yapacak Erzurum Stadyumu adeta gelinler gibi süsleniyor.
Belediyeler başbakan Erdoğan’ın bir günlük gezisi “büyük usta Erzurum’a geliyor” afişleriyle duyururken, parti yönetimi sorunsuz bir kongre ve başbakanın ilden iyi bir izlenimle ayrılabilmesi için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.
AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve Merkez İlçe eski Başkanı Recep Küçükoğlu’nun başkanlık için yarışacağı il kongresine partili ve delegelerin katılımının en üst seviyede olabilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Stadyumda yapılacak olan kongreye Erzurumlularında katılımını sağlamak isteyen parti yönetimi ve belediyeler yaptıkları duyurularla halkı stadyuma davet ediyorlar.
İl Başkanlığı döneminde dört kez Başbakanı misafir etmenin gururunu yaşadığını belirten İl Başkanı Murat kılıç, “Sayın Başbakan görev süremiz içerisinde beşinci kez Erzurum’a geliyor. Kongrenin yanı sıra bir dizi toplu açılışlarında gerçekleştirileceği bu önemli güne tüm Erzurumluları bekliyoruz. Oluşturacakları yeni yönetim ile göreve yeniden talip olduklarını kaydeden kılıç, “Delegelerimizin teveccühü ile yeniden Erzurum’a hizmete talibiz. Kongremizin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini arzu ediyoruz. Partimiz kongreden güçlenerek çıkacaktır. Hedefimiz yapılacak mahalli seçimlerde en yüksek oy oranını alarak Türkiye birinci olmaktır” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.