Erzurum Haber Girişi : 08 Aralık 2013 12:48

Erzurum beyaz örtüye büründü

Erzurum beyaz örtüye büründü
Kar yağışı Doğu Anadolu Bölgesini beyaz örtüye büründürürken gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 4 dereceyle Erzurum, Kars ve Ardahan'da ölçüldü.
Erzurumajans-Kar yağışı Doğu Anadolu Bölgesini beyaz örtüye büründürürken gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 4 dereceyle Erzurum, Kars ve Ardahan'da ölçüldü.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, gece en düşük hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere Erzurum, Kars ve Ardahan'da 4, Iğdır'da 2, Ağrı'da 1 ve Erzincan'da sıfır derece olarak ölçüldü.

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının da Erzincan'da 2, Iğdır'da 1, Erzurum'da sıfır, Ağrı'da sıfırın altında 1, Kars ve Ardahan'da sıfırın altında 2 derece olması tahmin ediliyor.

Bölgede akşam saatlerinde başlayan ve gece etkili olan kar yağışı dolayısıyla kar kalınlıkları Erzurum'da 17, Ardahan'da 13, Kars'ta 8, Ağrı'da 4, Iğdır'da 1 santimetre olarak ölçüldü.

KARDA BİSİKLET SÜRME KEYFİ

Erzurum kent merkezinde cadde ve sokaklar karla kaplanırken bir grup üniversite öğrencisi karlı yollarda bisiklet sürme keyfini yaşadı. Avrupa'da birçok ülkede dört mevsim insanların bisiklet sürdüklerini ifade eden öğrenciler, "İstiyoruz ki yaşadığımız ilde de dört mevsim bisiklet kullanabilelim. Kış şartları Erzurum'da ağır. Ama biz bunu yenmeye çalışıyoruz" dediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ilgili veli 01 Ocak 1970 02:00

    Yarın okullar tatil edilmeli çocuklarımızı bu soğukta gönderemeyiz.

  • Umut 01 Ocak 1970 02:00

    Ya bu soyukda tatil yapsalar iyi olucakda fen cok usuyoruz , cok souk hava lütfen biz liseliler böyleyken ilkokullular ne yapsın pazartesi günü tatil olsun .