Bölge Haber Girişi : 04 Kasım 2009 00:26

Erzurum Çeyiz Shov'da yarışıyor!..

Erzurum Çeyiz Shov'da yarışıyor!..
TRT Avaz ve TRT Anadolu'da pazartesi başlayan Çeyiz Shov adlı şehirlerin yarıştığı programda bu hafta Erzurum'da yer alıyor. Erzurum'u Temsil eden Günseli Demir İstanbul'dan bir açıklama yaparak yarışmayı değerlendirdi.
Erzurum Ajans-TRT Avaz ve TRT Anadolu’da pazartesi başlayan Çeyiz Shov adlı şehirlerin yarıştığı programda bu hafta Erzurum’da yer alıyor. Erzurum’u Temsil eden Günseli Demir İstanbul’dan bir açıklama yaparak yarışmayı değerlendirdi.

Şehirlerin tarih, kültür, gelenek, sanat, yemek, yöresel giysi, müzik bar oyunları ve özel becerilerin sergilendiği programda 3 gün geride kalırken perşembe günü Erzurum yarışacak saat 16:00 /18:00 saatleri arasında canlı yayınlanacak programa Erzurum valisi ve Büyük şehir Belediye başkanı ile birlikte çok sayıda sürpriz isimlerde telefon bağlantısıyla katılacaklar.

Erzurum’u temsil etme hakkı kazanan üniversite öğrencisi Günseli Demir İstanbul’dan değerlendirdi.

Günseli Demir, “TRT’de milyonlarca insana ulaşıp güzel şehrimiz Erzurum’u dadaşlar diyarını tanıtmak ve temsil etmek şerefli ve onur bir görev olduğunun bilincinde hareket ederek, burada Erzurum’u layıkıyla temsil etme ve tanıtma görevimi layıkıyla yerine getireceğime emin olabilirsiniz, başta Erzurum valimiz sayın Sebahattin Öztürk’ün olurlarıyla Erzurum’dan bir çok ürün ve yöremize ait özel eşyalar İstanbul’a getirilerek sergilenecektir, yine bu oluşumda büyük katkı sağlayacak olan Erzurum Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler ile birlikte Kültür ve Turizm müdürümüzde programla alakalı çalışmalarda yoğun gayret serf etmektedirler, ben ilgi ve alaka gösteren isimlere ayrı ayrı teşekkür ediyor ve bu yarışın Günseli Demir’in değil tüm Erzurum’un yarışı olduğuna inanıyorum” dedi.

Demir; Perşembe günü Erzurum’un yarışacağını ve rakiplerinin de bir hayli zor rakipler olduğunu ancak Erzurum’u duyduklarında kendilerinin fazlaca şansı olmadığını da itiraf ettiklerini dile getirerek, “Perşembe günü büyük gün ve özellikle yarışmayı kazanmak için SMS oyların gelmesi gerekiyor 24 saat boyunca Cuma akşamı saat 18:00’e kadar Erzurum’ u desteklemek için mesaj olarak büyük harflerle CEYİZ boşluk 104 yazıp 3969’a gönderilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Demir, programı stüdyoda canlı izlemek isteyen Erzurumluları da programın çekimlerinin yapıldığı İstanbul TEM stüdyoları İkitelliye davet etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.