Spor Haber Girişi : 13 Haziran 2012 18:15

Erzurum'a iki yeni çim saha

Erzurum'a iki yeni çim saha
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü’nün Erzurum’a spor tesisi yapması tüm hızıyla sürerken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de Erzurum’a yeni iki adet çim saha kazandırdı.
Erzurum Ajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü’nün Erzurum’a spor tesisi yapması tüm hızıyla sürerken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de Erzurum’a yeni iki adet çim saha kazandırdı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “İlimize ve ülkemize iki tane daha önemli bir saha kazandırdığımız için sevinçliyiz. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, Sağlık Bakanımız Recep Akdağ, Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ile Valimiz Sebahattin Öztürk’ün de destekleri ile Erzurum’a tesis kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu iki saha kısa bir süre içinde hizmet vermeye başlayacak” dedi.

YENİ SAHALAR YAPILACAK

Erzurum’a hizmetlerin bu iki çim saha ile sınırlı kalmayacağına işaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, aynı alanda yeni çim sahalarında yapılacağını ve tam bir futbol sahası kompleksi olacağını söyledi. Ağır geçen kış şartlarının ardından müteahhit firma Akgün İnşaat’ın özverili ve seri çalışmaları sonrasında ortaya bir eserin daha çıktığına işaret eden Çintimar, sahaların yapımında çalışan işçilere de teşekkür etti. Çintimar, bu iki futbol sahasının özellikle Erzurum’a kamp için gelecek olan takımlar için ideal bir kamp ve idman sahası olacağını da sözlerine ekledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.