Bölge Haber Girişi : 24 Nisan 2010 00:20

Erzurum'da 23 Nisan buz şöleni!..

Erzurum'da 23 Nisan buz şöleni!..
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni İl Temsilciliği tarafından Erzurum'da '23 Nisan Buz Şöleni' düzenlendi. Buz Hokeyi Salonunda gerçekleştirilen şölen sonrası buz pateni kursuna katılan başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi.

Erzurum Ajans- Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Buz Pateni İl Temsilciliği tarafından Erzurum'da '23 Nisan Buz Şöleni' düzenlendi. Buz Hokeyi Salonu’nda gerçekleştirilen şölen sonrası buz pateni kursuna katılan başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Buz Pateni İl Temsilcisi Ensar Şahiner, Buz Hokeyi İl Temsilcisi Abdulhadi Çintimar, Buz Pateni Antrenörleri Neşe Olcay ve İkram Çintimar’ında katıldığı törende Paten Kurslarında başarılı olan spor kulüplerinin minik patencilerine sertifika verildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Münasebetiyle düzenlenen buz festivalinde minik sporcular tribünlerdeki seyirciler ve aileleri için bir de gösteri yaptı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.