Erzurum Haber Girişi : 21 Eylül 2012 17:30

Erzurum'da aşk cinayeti

Erzurum'da aşk cinayeti
Eski kız arkadaşını, eski kız arkadaşının erkek arkadaşını ve kendini vurdu.
Erzurum Ajans-Levent AKPINAR'ın haberi-Eski kız arkadaşını yeni erkek arkadaşıyla gören Polis memuru, beylik tabancasına sarılıp dehşet saçtı. Polis memuru, bir kişiyi öldürüp bir kişiyi de yaraladıktan sonra silahındaki son kurşunu ise kendi kafasına sıkarak intihar etti.

Olay, iddialara göre şöyle gelişti. Erzurum Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Ekrem Özdemir(23), Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi İkinci sınıf öğrencisi olan Merve Erçetin (21) ile bir süre arkadaşlık etti. Genç kız, ilişkilerini bitirdi ancak Ekrem Özdemir iddialara göre Merve Erçetin'e aşık oldu ve ayrılmamak için diretti. Merve Erçetin'i sürekli rahatsız ettiği iddia edilen Polis memuru Ekrem Özdemir, olay günü genç kızı bir süre takip etti ve yeni erkek arkadaşı ile gördü.

Erzurum'un Palandöken ilçesi Elektrikçiler durağı yakınında arkadaşını gören Polis memuru, ikiliyle bir süre tartışmaya girdi. Öfkelenen polis memuru Ekrem Özdemir, belinden çıkardığı beylik tabancası ile eski kız arkadaşı ile onun yeni erkek arkadaşı olan Atatürk Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Mustafa Gökten'i kovalamaya başladı. Merve Erçetin ile Mustafa Gökten, kaçmaya başladı. Önce Mustafa Gökten'i yakalayıp silahla ayağından vuran polis memuru, daha sonra diğer yöne kaçmakta olan eski kız arkadaşı Merve Erçetin'in peşine gitti. Merve Erçetin'i yakalayıp sırtından vuran Ekrem Özdemir, daha sonra beylik tabancasını kafasına dayayıp tetiğe basarak intihar etti.

Merve Erçetin de olay yerinde hayatını kaybederken, ayağından vurulan Mustafa Gökten, hastaneye kaldırıldı. Cesetler, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Aziziye Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen Mustafa Gökten'in kardeşi, "Merve nasıl ölmüş. Abim de ölmüş mü? Onları kim vurmuş" diyerek gözyaşı döktü. Olay yerinde yapılan çalışmada, 11 adet boş kovan bulundu.

Cinnet getirip iki kişiyi vurduktan sonra intihar eden polis memuru Ekrem Özdemir'in Çevik Kuvvet şubesinde görevli arkadaşları da olay yerine gelerek uzun süre gözyaşı döktü. Bazı polis arkadaşlarının, "Değer miydi be Ekrem. Bir kız için buna değer miydi" diyerek gözyaşı döktükleri görüldü. Erzurum Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, olay yerine gelerek polislerden olayın nasıl olduğuna dair bilgi aldı. Emniyet Müdürü Yıldız, olayla ilgili gazetecilere açıklama yapmadı.

Bu arada eski erkek arkadaşı tarafından aşk cinnetine kurban giden 21 yaşındaki Merve Erçetin'in Edirneli olduğu, babasının da polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • fenasikerim2 01 Ocak 1970 02:00

    admin daha önce yayınladıgım yorumu onayla erzurumdayım gelirsem yanına senide vururum

  • fenasikerim 01 Ocak 1970 02:00

    ben seni sevdimde öldüm