Bölge Haber Girişi : 07 Aralık 2010 15:52

Erzurum'da intihar girişimi!..

Erzurum'da intihar girişimi!..
Erzurum'da özel bir hastanede çalışırken işten çıkartılan Musa Durgun adındanki genç bugün akşam saatlerinde Yenişehir girişinde Tarım Kredi Kooparatifleri binasında çatıya çıkarak intihar girşiminde bulundu.

Rabia ÇETİN-(Erzurum Ajans)-Erzurum'da özel bir hastanede çalışırken işten çıkartılan Musa Durgun adındanki genç bugün akşam saatlerinde Yenişehir girişinde Tarım Kredi Kooparatifleri binasında çatıya çıkarak intihar girşiminde bulundu.  

 

Babasının ve çalışma arkdaşlarının yalvarmalarına aldırış etmeden saatlerce çatıda kalan Musa Durgun, babasına , "herşey yalan atlayacağım ben" dedi.

 

Bir hafta önce çalıştığı hastanede işten çıkartılan genç, iş arkadaşlarına onu işten çıkardıkları için intihar edeceğini söylediği ortaya çıktı.

 

6 katlı binada saatlerce çatıda kalan Musa Durgun, çatıda önce kıyafetlerini çıkardı ardından çıkardığı kıyafetleri ile bıçağını aşağıya savurdu.

 

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı bahçede 22 yaşındaki Musa Durgun, babasının saatlerce yalvarmasının ardından ikna olarak çatıdan aşağı indi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.