Bölge Haber Girişi : 13 Kasım 2009 20:53

Erzurum'da kaçak altın yakalandı!..

Erzurum'da kaçak altın yakalandı!..
Erzurum'da düzenlenen iki ayrı operasyonda toplam 5 bin 582 paket kaçak sigara, bin 786 paket kaçak puro ve 7 parça takoz halinde 6 kilo 713 gram kaçak olduğu değerlendirilen altın ele geçirildi.

Erzurum Ajans- Düzenlenen iki ayrı operasyonda toplam 5 bin 582 paket kaçak sigara, bin 786 paket kaçak puro ve 7 parça takoz halinde 6 kilo 713 gram kaçak olduğu değerlendirilen altın ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerince yapılan istihbarat çalışmalarında, iki adet yolcu otobüsünde kaçak sigara taşındığı bilgilerinin elde edilmesi üzerine Çevre Yolunda araçlar durdurularak yapılan aramada, aracın çeşitli bölmelerinden değişik marka ve miktarlarda toplam 2 bin 860 paket kaçak sigara ve değişik marka ve miktarlarda toplam 450 paket kaçak puro ele geçirilmiş, üç şüpheli göz altına alındı.

İkinci operasyonda ise şüpheli olarak Gölbaşı Polis Merkezi önünde durdurulan araçta yapılan aramada, aracın çeşitli bölmelerinden değişik marka ve miktarlarda toplam 2 bin 722 paket kaçak sigara ve değişik marka ve miktarlarda bin 336 paket puro ile üzerinde Arapça ibareler bulunan 7 parça takoz halinde toplam 6 kilo 713 gram kaçak olduğu değerlendirilen altın ele geçirildi.

Olayla ilgili 5 şüpheli göz altına alındı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.