Siyaset Haber Girişi : 04 Aralık 2013 00:41

Erzurum'da siyasete damga vuran anlar

Erzurum'da siyasete damga vuran anlar
Başbakan Erdoğan'ın, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladığı toplantıdan unutulmaz anlar.
Erzurumajans-AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen'i  kamuoyuna tanıtırken, TV ekranlarına ve usta foto muhabirlerinin objektiflerine ilginç görüntüler yansıdı.

'Ustanın dediği oldu!' manşeti ile  günü okurlarına aktaran Palandöken Gazetesi, bugün ilk sayfasında birbirinden çarpıcı fotoğraflara yer verdi.

Başbakan Erdoğan,iki dönemdir Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Küçükler'i, veda konuşması yaptıktan sonra "buraya kadar" diyerek uğurlarken, yeni başkan adayı Mehmet Sekmen'i, "siyaset yaşamımdaki en önemli yol arkadaşım" diye tanıttı.

İşte www.erzurumajans.com farkıyla o  anlar
 



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • tfk 01 Ocak 1970 02:00

    `KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER` şimdiye kadar hep ah aldın şimdide bunların bedelini ödeme zamanı.O çok sevdiğin koltuk giiitttiiiiiiiiiiiiiiii

  • mehmet 01 Ocak 1970 02:00

    Şimdi sırada Başkanlık görevinin resmiyette bitmesi ve ardında bu şehri terk edecek olması mı?

  • Gadanali ali 01 Ocak 1970 02:00

    Ahmet beye Erzurum`a yaptığı hizmetler için teşekkür ediyorum. Kendisine oy vermedim vermemde ama bir Mahmut Uykusuz beyi veya Mehmet Ali Ünal beyi hatırladığımda gerçekten erzuruma güzel hizmetlerde bulunduğunu düşünüyorum. RABB im muhakkakki bu 10 yılın hesabını kendisinden soracaktır ve umarım hesabını rahat verir.

  • has erzurumli 01 Ocak 1970 02:00

    ehmettttttt di gındıllan.. sıra sende memmet =))