Spor Haber Girişi : 18 Nisan 2013 12:19

Erzurum'da spor gerçeği

Erzurum'da spor gerçeği
Erzurum'da düzenlenen spor organizasyonlarının ilgi görmemesinin nedenini bu ilan açıkça ortaya koydu.
Erzurumajans-Erzurum'da düzenlenen spor organizasyonlarının ilgi görmemesinin nedenini bu ilan açıkça ortaya koydu.

Kış sporları merkezi olma yolunda büyük yatırımların yapıldığı Erzurum'da, kış sporlarının yeterince ilgi görmemesinin nedeni bu ilanla ortaya çıktı.

20- 21 Nisan tarihlerinde Erzurum'da yapılacak olan bu hokeyi maçlarının duyurusu, bilgisayardan alınan çıktılarla şehrin muhtelif yerlerine asılan el ilanlarıyla yapılması kentteki spor gerçeğini gözler önüne serdi.

Kim veya kimler tarafından asıldığı belli olmayan ilanlara vatandaşlar büyük tepki gösterdi. Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar, "Erzurum'daki sportif etkinliklerden hiç haberimiz olmuyor. Erzurum'da yapılan maçlar sadece takımların yöneticileri tarafından izleniyor. Sonrada TV'lerde, gazetelerde haber oluyor. Erzurum'daki başıboşluğu ve Spor yöneticilerinin ehli keyfi davranışlarını bilmeyenlerde Erzurumluları, spora ilgisiz sanıyor. İşte şehrin gerçeği bu el ilanlarında" diyerek tepki gösterdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erdal Saatcioğlu 01 Ocak 1970 02:00

    Bu tepki yerinde bir tepkidir.Erzurumun dört bir tarafında basında radyo televizyon ve üniversite fakülte giriş ve kantinlerinde ilgili spor teşkilatı müsabaka afişleri asmasa tabiki ilgi az olur seyirci sayısı az olur sonra televizyon ve gazetelere kötü yönde haber olursun.

  • topluma göre baş 01 Ocak 1970 02:00

    gençler dünya kayak şampiyonası yapılırken, geçlik spor il müdüdürü neredeydi. umrede. sanki umreye başka tarihte gidemezmiş gibi. vali neredeydi. türkmenistanda. sanki başka tarihte gidemezmiş gibi. b.b. belediye başkanı neredeydi. gezide. küçük bekediye başkanları neredeydi. erzurumda. ama yarışlarda yoklardı. durum bu. başka söze hacet yok.

  • ali dumlu 01 Ocak 1970 02:00

    haklısınız...gendi gendilerine çalir,gendi gendilerine oynirler..cirit oyunlaride bele..heç haberimiz olmir...