Spor Haber Girişi : 06 Mart 2014 16:56

Erzurum'dan mutlu ayrıldılar

Erzurum'dan mutlu ayrıldılar
EYOF 2019 Ön Değerlendirme Toplantısı için Erzurum'a gelen EYOF Komite Üyeleri Erzurum'dan mutlu ayrıldı.
Erzuruajans-EYOF 2019 Ön Değerlendirme Toplantısı için Erzurum'a gelen EYOF Komite Üyeleri Erzurum'dan mutlu ayrıldı. Gezilerinin ikinci gününde Kazım Karabekir Stadı ve Oyunlar Köyü'nü gezen komite üyeleri hayranlıklarını gizleyemedi.

Avrupa Gençlik Oyunları'na aday olan ve resmi başvuruyu Temmuz ayında yapacak olan Erzurum, EYOF Komite Üyelerini konuk etti. 04-05 ve 06 Mart 2014 tarihlerinde Erzurum'a çıkarma yapan ve ön değerlendirme toplantısına katılan EYOF Komite Üyeleri Erzurum'dan mutlu bir şekilde ayrıldı. EYOF Değerlendirme Komite Başkanı Jazef Liba, komitenin diğer üyeleri, Katerina Nyhova, Guro Lium, gezilerinin ikinci gününde Kazım Karabekir Stadı ve Oyunları Köyü ile Erzurum'un tarihi yerlerini gezdi. Kazım Karabekir Stadı'nda övgüler yağdıran EYOF Komite üyeleri, oyunlar köyünde de incelemelerde bulundu. Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürü Yahya Pasinlioğlu'ndan Atatürk Üniversitesi Kampüsündeki Kredi Yurtlar Kurumu Oyunlar Köyü hakkında bilgi aldı. EYOF Komite üyeleri, yurtlardaki konaklama odaları ve yemekhaneler ile dinlenme alanlarında sıkı bir incelemede bulundu. EYOF Komite Başkanı Jazef Liba'nın incelemeler esnasında moralli olduğu ve oyunlar köyünü beğendiği gözlerden kaçmadı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Uluslararası Organizasyonlar Daire Başkanı Hayrullah Ozan Çetiner ile Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy'un yanı sıra diğer yetkililerde Kazım Karabekir Stadı ve Oyunlar Köyü'ndeki incelemelere katıldı. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Spor Koordinatörü Alp Berker'de gezi ve incelemelerde EYOF komite üyelerine yardımcı olarak bilgi verdi. Berker, Oyunlar Köyü'nün 2011 Üniversiade'da yapıldığını ve son derece modern bir görünümde olduğunu EYOF üyelerine iletti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Yaşar ÜNİK 01 Ocak 1970 02:00

    Çok güzel hayırlı olsun şimdiden diyelim inşallah amma velakin EYOF` un açılımı nedir lütfedip yazsaydınız daha iyi olurdu kanaatimce çünkü sabahları ilk olarak bu siteden haberleri takip ediyorum başarılar