Bölge Haber Girişi : 02 Temmuz 2010 11:48

Polis adaylarının mezuniyet çoşkusu!..

Polis adaylarının mezuniyet çoşkusu!..
Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu 8. dönem mezunları bugün düzenlenen törenle diplomalarını aldılar.

Erzurum Ajans-Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu 8. dönem mezunları bugün düzenlenen törenle diplomalarını aldılar.
Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu'nun 2009-2010 eğitim öğretim yılı 8. dönem mezuniyet töreni, bugün Polis Meslek Yüksek Okulunda yapıldı. Mezuniyet törenine Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Milletvekili Muhyettin Aksak, Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, İl Jandarma Komutanı Mustafa Soysal, Başsavcı Sinan Kuş, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.
Toplam 225 öğrencinin mezun olduğu törende konuşan Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Numan Yıldırım, polisin gelişen teknoloji karşısında en çağdaş eğitimi alarak göreve hazır hale geldiğini söyledi.
Törende daha sonra okul birincisi olan Uğur Kazan, yaş kütüğüne plaket çaktı. Törende aileler mezun olan çocuklarının bol bol fotoğraflarını çekti. Mezuniyet töreninde dereceye giren öğrencilere diploma ve ödüllerinin verilmesinin ardından, yemin töreni yapıldı. Silaha el koyup omuz omuza yemin eden polis adayları, daha sonra geçit törenine katıldılar.
Tören sonunda keplerini havaya fırlatarak sevinç gösterilerinde bulunan polis adayları, ailelerine sarılarak başarılarını kutladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.