Spor Haber Girişi : 27 Mayıs 2014 16:15

Erzurum'un özel jimnastikçileri

Erzurum'un özel jimnastikçileri
Erzurumlu Özel Jimnastikçileri, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Artistik Türkiye Jimnastik Şampiyonası'nın heyecanı sardı.
Erzurumajans-Erzurumlu Özel Jimnastikçileri, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu tarafından düzenlenecek olan Artistik Türkiye Jimnastik Şampiyonası'nın heyecanı sardı.

Antrenör İsmail Güler, ikiz olan iki kardeş sporcunun madalya ile Erzurum'a döneceklerini söyledi.


Erzurum'un özel jimnastikçilerine Mersin yolu gözüktü. Erzurum GHSİM Jimnastik Antrenörü İsmail Güler yönetiminde çalışmalarını sürdüren özel jimnastikçiler 02-04 Haziran 2014 tarihlerinde Mersin'de yapılacak olan Özel Sporcular Türkiye Jimnastik Şampiyonasına bilenirken, derece için kendilerine güveniyor. Minik sporcular, Mersin yolculuğu öncesinde iddialı çalışmalarını sürdürüyor. Antrenör İsmail Güler, sporcularının Mersin'den madalya ile döneceğine inandığını söyledi. Bu arada minik sporcular Final Okulları'nda yaptıkları gösteri ile de davetlilerden bol bol alkış aldı.

ERZURUM'U İKİZ KARDEŞLER TEMSİL EDECEK


Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Jimnastik Antrenörü İsmail Güler, Erzurum'u Mersin'deki Özel Sporcular Türkiye Jimnastik şampiyonasında Aliye Zeynep Bingül(10) ve Muhsin Murat Bingül(10) isimli iki ikiz kardeş jimnastikçinin temsil edeceğini söyledi. İkiz jimnastikçiden umutlu olduğunu belirten Güler, "Hem Muhsin Murat Bingül'den, hem de Aliye Zeynep Bingül'den şampiyonluk bekliyoruz. Türkiye şampiyonasına çok iyi bir şekilde hazırlandık, iki sporcumun da form durumları üst seviyede" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.