Spor Haber Girişi : 05 Eylül 2012 10:00

ES ES'in acı günü

ES ES'in acı günü
Kalp kirizi sonucu hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu'nun otopsisi sona erdi, cenazesi Bursa'da toprağa verilecek.
Erzurum Ajans-Kalp kirizi sonucu gece evinde hayatını kaybettiği belirtilen Eskişehirspor'un başarılı futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki otopsisi sona erdi. Bahtiyaroğlu'nun ölüm nedeninin daha sonra açıklanacağı öğrenildi.

Genç futbolcunun cenazesinin resmi işlemlerinin devam ettiği ve öğle saatlerinde Tıp Fakültesi Hastanesi morgundan alınarak Bursa'ya götürüleceği kaydedildi. Bahtiyaroğlu'nun ailesinin isteği üzerine cenaze ikindi namazının ardından Bursa'nın Merkez Yıldırım ilçesi Molla Arap Mahallesi Devrengenç Cami'inde kılınacak ikindi namazıdan sonra defnedilecek.

Bu arada genç futbolcu için Eskişehirspor Tesisleri'nde saat 11.00'da bir tören düzenlenecek.

"HERKESİN BAŞI SAĞ OLSUN"


Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, futbolcuları Ediz Bahtiyaroğlu'nun geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin, ''Maalesef çok değerli bir futbolcumuzu çok genç yaşta kaybettik, herkesin başı sağ olsun'' dedi.

Ediz Bahtiyaroğlu'nun Batıkent Mahallesi Aytekin Sokak'taki evine gelen Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok acı bir olay yaşadıklarını kaydetti.

Eskişehirspor camiasına başsağlığı dileyen Şahbaz, ''Şu an ailesini bekliyoruz. Bütün işlemler yapılıyor. Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahaleye göre, kalp krizi gibi gözüküyor. Ama tabii işlemler devam ediyor. Bugün saat 09.00 gibi herhalde her şey netleşmiş olur. Benim olaydan saat 01.30 gibi haberim oldu. Maalesef çok değerli bir futbolcumuzu çok genç yaşta kaybettik, herkesin başı sağ olsun'' dedi.

Öte yandan, dün akşam saatlerinde takımıyla antrenmana çıkan Bosna-Hersek asıllı futbolcunun gece evinde rahatsızlanması üzerine evde bulunan kız arkadaşının, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istediği öğrenildi. Bunun üzerine eve gelen sağlık görevlileri, yaptığı incelemede, genç futbolcunun hayatını kaybettiğini belirledi.

Bu arada Ediz Bahtiyaroğlu'nun cenazesi, polisin olay yerindeki incelemesini tamamlamasının ardından otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna götürüldü.

NECATİ ATEŞ, EDİZ'İN FORMANI GİYMİŞTİ

Galatasaray'dan Eskişehirspor'a transfer edilen Necati Ateş de antrenman öncesinde Ediz'in 2 numaralı formasını giyerek basın toplantısına katılmış ardından da tesislerde taraftarları selamlamıştı. Genç oyuncu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da "Abi formamda gözün var galiba" iletisini yazmıştı. Necati Ateş'in de Ediz'in ölümüne çok üzüldüğü kaydedildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.