Bölge Haber Girişi : 31 Mayıs 2011 00:36

ESOB Eğitim çalışmaları devam ediyor!..

ESOB Eğitim çalışmaları devam ediyor!..
Erzurum Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği, esnaf ve sanatkarlarla akademisyenleri bir araya getirmeye devam ediyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği, esnaf ve sanatkarlarla akademisyenleri bir araya getirmeye devam ediyor.

Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (ESOB) Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve Devlet Planlama Teşkilatı’nın desteğiyle yürüttüğü ‘Gelişen Erzurum’un Değişen Esnafı’ Projesi kapsamında esnaf ve sanatkarlara yönelik eğitim çalışmaları devam ediyor.

Eğitim çalışmaları kapsamında, esnaf ve akademisyenlerin biraraya geldiği, Ilıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın ev sahipliği yaptığı, ESOB’un desteğiyle düzenlenen toplantı Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Okutman Alper Gürbüz toplantıda esnafa müşteriyle olan ilişkiler hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya ESOB Başkanı Rasim Fırat, Ilıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selim Alak, ESOB Başkan Vekili Hanefi Topçuoğlu, ESOB Yönetim Kurulu Üyeleri;

Fatih Çiftçi, Zeki Pınar, İshak Karslıoğlu ve Zekayi Kaplan’ın yanı sıra esnaf ve sanatkarlar katıldı.

DANIŞMANLIK HİZMETİ

ESOB eğitim çalışmalarının yanı sıra esnafa danışmanlık hizmeti de vermeye devam ediyor. Esnaf Sarayı’nda hafta içi mesai saatlerinde hukuk danışmanı ve mali müşavir tarafından mali, hukuki ve destekleme projeleri konusunda danışmanlık hizmeti veriliyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.