Erzurum Haber Girişi : 09 Nisan 2012 11:20

ETÜ davayı kazandı

ETÜ davayı kazandı
Erzurum Teknik Üniversitesi’ne kampus olarak belirlenen Atatürk Üniversitesi’ne ait tarım arazilerinin bulunduğu alanın tahsisinin iptali için açılan dava reddedildi.
Erzurum Ajans-Erzurum Teknik Üniversitesi’ne kampus olarak belirlenen Atatürk Üniversitesi’ne ait tarım arazilerinin bulunduğu alanın tahsisinin iptali için açılan dava reddedildi.
14 Temmuz 2010 tarihinde Ankara’da Yıldırım Beyazıt, Bursa’da Bursa Teknik, İstanbul’da Medeniyet, İzmir’de Kâtip Çelebi, Konya’da Konya, Kayseri’de Abdullah Gül, Antalya’da Uluslararası Antalya üniversiteleriyle birlikte kuruluşu onaylanan Erzurum Teknik Üniversitesi için kampus alanı olarak belirlenen Atatürk Üniversitesi’ne ait tarım arazileriyle ilgili açılan tahsisin iptaliyle ilgili dava sonuçlandı. Yürütmenin durdurulması talebi Erzurum 1. İdare Mahkemesi’nin 22.03.2012 tarihli kararı ile reddedildi. Üniversite yönetiminin yaz sezonunda kampus inşaatına başlamak için çalışmalarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.