Erzurum Haber Girişi : 20 Şubat 2012 12:55

Evde altın günümüz var okullar niye tatil edildi

Evde altın günümüz var okullar niye tatil edildi
Ağır kış şartlarının yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi’nde zaman zaman Valilik, Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nce alınan karar doğrultusunda eğitim öğretime kar tatili verilirken, bazı velilerden gelen tepkiler yetkilileri güldürüyor.
Erzurum Ajans-Ağır kış şartlarının yaşandığı Doğu Anadolu Bölgesi’nde zaman zaman Valilik, Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nce alınan karar doğrultusunda eğitim öğretime kar tatili verilirken, bazı velilerden gelen tepkiler yetkilileri güldürüyor.
Çoğu zaman aşırı kar ve tipi olduğunda okulların tatil edilmemesine veliler tepki gösterirken, okulların tatil edildiğinde de tepkiler geldiği ortaya çıktı. Erzurum İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine okullar tatil edildiğinde gelen bazı tepkiler ise insanları güldürüyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, kar ve tipi nedeniyle okulların tatil edildiğinde gelen bazı tepkiler şöyle:
Bugün evde komşularla altın günümüz vardı. Neden okullar tatil edildi. Şimdi eve bir sürü çocukta gelecek”, “Bugün okullar tatil edildi. Ben çalışan bir kadınım. Benim işe gitmem gerek. Bu çocuğa şimdi kim bakacak”, “Dün kar yağdı. Bugün niye tatil ediyorsunuz. Ne gerek vardı. Hava güllük, gülistanlık” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.