Bölge Haber Girişi : 08 Ocak 2010 12:37

Fatih Tekke'den Erzurum'da söyleşi!..

Fatih Tekke'den Erzurum'da söyleşi!..
Rusya' nın Zenit takımında top koşturan milli futbolca Fatih Tekke, Erzurum' da bir özel İlköğretim Okulunda düzenlenen söyleşiye katıldı.

Erzurum Ajans-Çocukluk arkadaşı olan ve Trabzonspor'da birlikte oynadığı Giresunsporlu Muzaffer Bilazer ile Erzurum'a dün gelen Fatih Tekke, önce Özel Güneş ilköğretim Okulu'na misafir oldu. Basın mensuplarının dışarı çıkarılmasından sonra özel okula giren Fatih Tekke, öğrencilerle sohbet etti.

Erzurum'da birkaç gün kalarak dinleneceğini belirten Fatih Tekke, Palandöken'in doruklarındaki basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Futbolla ilgili konuşmak istemediğini belirten Fatih Tekke, "Çocukluk arkadaşım Muzaffer, Erzurum Atatürk Üniversitesinde okuyor. Sınavları vardı. Kendisi beni buraya davet etti. İki gündür Palandöken'de kalıyoruz.

Palandöken'in toz karı, yakıcı güneşi ve tabiatı beni etkiledi. Muzaffer ile birlikte kayak yapmak yerine otelin kafesi önünde oturup güneşlenme imkanı buluyoruz. Erzurum'da bazı Trabzonlu arkadaşlarımız var. Zaman zaman onları ziyarete gidiyoruz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.