Bölge Haber Girişi : 24 Nisan 2016 13:12

FETÖ/PDY operasyonunda 1 kişi tutuklandı

FETÖ/PDY operasyonunda 1 kişi tutuklandı
Erzincan'da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Ergenekon davasının müştekisi olan Ahmet Demir tutuklandı.
Erzurumajans-Erzincan'da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Ergenekon davasının müştekisi olan Ahmet Demir tutuklandı.

Erzincan'da İrtica ile Mücadele Eylem Planını uygulamaya koydukları iddiasıyla dönemin 3'üncü Ordu Komutanı Orgeneral Saldıray Berk ve Erzincan Cumhuriyet eski Başsavcısı İlhan Cihaner gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 14 sanık hakkında Erzurum Özel Yetkili 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde açılan davanın tek şikâyetçisi olan Ahmet Demir gözaltına alındı. Demir, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarıldı. Ahmet Demir, "Silahlı terör örgütüne üye olmak, kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek, iftira, kayda alınan konuşmaları yayınlamak" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.