Siyaset Haber Girişi : 18 Aralık 2015 13:33

Flaş... Altınok Müsteşar, Öztürk Bakan yardımcısı oldu...

Flaş... Altınok Müsteşar, Öztürk Bakan yardımcısı oldu...
Seçim hükümetinin İçişleri Bakanı ve eski İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı olarak atandı. İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sebahattin Öztürk ise İçişleri Bakan Yardımcısı oldu.
Erzurumajans-Seçim hükümetinin İçişleri Bakanı ve eski İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı olarak  atandı. İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Sebahattin Öztürk ise İçişleri Bakan Yardımcısı oldu. Kamudaki üst düzey atamalara ilişkin üçlü kararname bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor, Bilim ve Teknoloji ile Enerji bakanlıklarına üst düzey atamalar yapıldı.

İçişleri Bakanlığı'nda yapılan atamalar Erzurum'u yakından ilgilendirdi. Seçim hükümetinin İçişleri Bakanı olan ve seçim sonrasında görevini Erzurumlu Efkan Ala'ya devreden Erzurumlu bürokrat Selami Altınok, İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı'na atandı. Altınok, kısa bir süre önce de Bakan Yardımcılığı'na atanmıştı.

2009-2013 yılları arasında Erzurum Valiliği görevinde bulunan ve 7 Haziran seçimleri öncesinde İçişleri Bakanlığı'na atanan Bakanlık Müsteşarı Sebahattin Öztürk de gece yarısı yapılan ve bugünkü Resmi Gazete'de yeralan atamalarla İçişleri Bakan Yardımcılığı'na atandı. Altınok ve Öztürk'ün yeni görevleri Erzurum'da memnuniyetle karşılandı...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.