Kültür-Sanat Haber Girişi : 24 Nisan 2016 10:00

Gaziler şehitler adına fidan dikti

Gaziler şehitler adına fidan dikti
Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanlığı terörle mücadelede yaşamını yitiren şehitler anasına fidanları toprakla buluşturdu.
Erzurumajans-Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanlığı terörle mücadelede yaşamını yitiren şehitler anasına fidanları toprakla buluşturdu.

9'ncu Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Şeref Öngay'ın öncülüğünde 109'cu topcu alayı bahçesinde başlatılan Orman Bölge Müdürlüğü, Gıda Tarım İl Müdürlüğünün katkıları ve Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanlığının ortaklaşa hazırladığı, 'Her şehidimize, her gazamize bir fidan' programında yüzlerde fidanı toprakla buluşturdu. Fidan dikme programına Korgeneral Şeref Öngay, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Tavlaşoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ali Lapanta, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Ali Rıza Kiremitçi, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül, şehitler ve gaziler adına başta Öngay olmak üzere Orman Bölge Müdürü, Gıda Tarım Hayvancılık İl Müdürüme ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.