Medya Haber Girişi : 05 Kasım 2012 14:00

Güncel Times 2 yaşında

Güncel Times 2 yaşında
Erzurum’un en uzun soluklu Haber Dergisi Güncel Times, 2 yaşına girdi.
Erzurum Ajans-Erzurum’un en uzun soluklu Haber Dergisi Güncel Times, 2 yaşına girdi. Geçtiğimiz günlerde çıkan 24. sayısının ardından dergi yönetimi Dedeman Ski Lodge Otel’de kuruluş kokteyli verdi.

Erzurum’un en uzun soluklu Haber Dergisi Güncel Times 2. yıl dönümü nedeniyle Dedeman Ski Lodge Otel’de kuruluş kokteyi düzenledi.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak, Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ESOB Başkanı Rasim Fırat, Baro Başkanı Faruk Terzioğlu, ERVAK Başkanı Erdal Güzel, Kızılay Başkanı Mithat Turgutcan, bürokratlar, iş adamları, sivil kitle örgütü temsilcileri ve çok sayıda gazetecinin katıldığı koyteylin açılış konuşmasını Güncel Times Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Bozkurt yaptı.

Yaptığı konuşmada, kısaca derginin 2 yılını anlatan Genel yayın Yönetmeni Bozkurt, daha sonra kürsüye Güncel Medya Grup Koordinatörü Recep Kapucu’yu davet etti. Koordinatör Kapucu, “Gazete ve gazetecilerin tartışıldığı günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak katılan tüm konuklara teşekkür ediyorum “dedi.

Daha sonra kürsüye davet edilen Palandöken Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Güncel Times Dergisi Yayın Kurulu üyesi Mehmet Şener ise, Erzurum basınından örnekler vererek, Erzurum Basının Ankara’dan sonra, en güçlü basın merkezi olduğunu ifade etti. Esnaf ve iş adamları adına ise ESOB Başkanı Rasim Fırat söz aldı.

Son konuşmacı olarak kürsüye davet edilen Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ise, Güncel Times, dergisinin zoru başararak, 24 sayı çıkmasının büyük bir başarı olduğunu söyledi. Daha sonra ise 2. yaş günü pastasını Kızılay Başkanı Mithat Turgutcan keserken, Pastayı ikinci kez ise aynı gün doğum günü olan Karadayı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadayı , Gazeteci Mehmet Şener ve Recep Kapucu kestiler.
Öte yandan, Erzurum Milletvekilleri ise geceye gönderdikleri telgraflarla katıldılar. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.