Erzurum Haber Girişi : 19 Kasım 2011 14:28

Güneş Vakfı`ndan Van seferberliği

Güneş Vakfı`ndan Van seferberliği
Van’da yaşanan deprem sonrasından yaşanan drama sessiz kalmayan Güneş Vakfı gıda ve giyecek yardımının yanında kan bağışı kampanyası da düzenleyerek kana ihtiyacı bulunan depremzedelerinde yanında oluyor.
Erzurum Ajans-Van’da yaşanan deprem sonrasından yaşanan drama sessiz kalmayan Güneş Vakfı gıda ve giyecek yardımının yanında kan bağışı kampanyası da düzenleyerek kana ihtiyacı bulunan depremzedelerinde yanında oluyor.

Güneş Vakfı düzenlediği yardım kampanyası ile Van’a gönül köprüsü kuruyor. Düzenlenen yardım kampanyası içerisinde gıda ve giyecek yardımının yanı sıra Türk Kızılayı ile birlikte düzenledikleri kan bağışı ile de yaralı depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışacak. Güneş Vakfı Van’da eğitimini sürdüren öğrencileri de unutmadı. Depremzede öğrencilere kırtasiye ve burs yardımları da yaparak eğitimlerini devam ettirmelerini sağlayacak.

Güneş Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Arslan yapılan yardımlarla Erzurum’dan Van’a bir gönül köprüsü kurulduğunu bu tür afetlerin insanlar dayanışması ile unutulabileceğini dile getirdi. Arslan “Vakfımızın kuruluş amacı itibari ile tüm yardıma muhtaç insanların yanında bulunmaya çalışıyoruz. Van’da yaşanan depremde de birçok insan evini, eşini, arkadaşını kaybetti. Onların yanında olmayı bizim birer görevimiz olarak görüyoruz, Türk Kızılayı ile birlikte başlattığımız kan bağışı kampanyası ile de yaralı kana ihtiyaç duyan vatandaşların en önemli ihtiyaçlarını karşılamak için kolları sıvadık” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.