Bölge Haber Girişi : 28 Aralık 2010 00:02

Hentbol müsabakaları tamamlandı!..

Hentbol müsabakaları tamamlandı!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği maçları sona erdi.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldızlar Hentbol İl Birinciliği maçları sona erdi. Yakutiye Spor Salonu\'nda oynanan maçlara 6 erkek bir bayan takım katıldı. Yıldız erkeklerde birinciliği Özel Aziziye İlköğretim Okulu kazanırken, Dadaşköy İlköğretim Okulu ikinci oldu. İMKB İnönü İlköğretim Okulu ise üçüncü sırada yer aldı. Bayanlarda ise rakibi olmayan Mehmetçik İlköğretim Okulu şampiyon olarak Erzurum\'u grup maçlarında temsil etmeye hak kazandı.

Müsabakaların ardından dereceye giren takımlara Milli Eğitim Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İbrahim Turan, Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Bülent Tilykidöğen, İl Temsilcisi Ali Erzurumluoğlu ve diğer davetliler tarafından kupaları verildi. Ayrıca turnuvanın gol kralı ve en sportmen sporcusuna da madalya verildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.