Spor Haber Girişi : 31 Ekim 2013 00:29

İncedal: Çok zor bir gruptayız...

İncedal: Çok zor bir gruptayız...
Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un kariyerinde 6 kez şampiyonluk sevinci yaşamış hocası Yavuz İncedal ile ligi, rakiplerini ve geleceği konuştuk.
Erzurumajans-Orkun Çizmeli'nin haberi-Ligde zirve mücadelesi veren ancak ilk haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını hayal kırıklığına Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un kariyerinde 6 kez şampiyonluk sevinci yaşamış hocası Yavuz İncedal ile ligi, rakiplerini ve geleceği konuştuk. İncedal, geçtiğimiz sezona oranla ligin çok daha zor olduğunu savunarak başladığı konuşmasında, sezonun sonunda mutlu sona ulaşacaklarını iddia etti.

Çok inançlı ve kenetlenmiş bir yönetim kurulu ile görev yaptığını, futbol kadrosunun da şampiyonluk için yeterli olduğunu söyleyen İncedal,  "Kariyerim boyunca hep tünelin ucundaki nokta kadar ışığın peşinden koştum. Bunun sonucunda da 6 ayrı takımda şampiyonluk yaşadım.  Başarıya inanan ve hedefleri olan bir insanın. Zaten burada bulunmamın nedeni de Erzurum'un hedefleri olan kulüp olmasıdır" dedi.

TFF'nin kuralları doğrultusunda kurdukları takımın çok kaliteli ve genç olduğunu, buna paralel olarak da tecrübe eksikliği yaşadıklarını ifade eden İncedal, "Tecrübe sıkıntısını zaman zaman maçlarımızda yaşıyoruz. 4 kişilik kontenjan hakkımız var ve tecrübeli oyunculardan yana bu hakkımızı kullandık. Ekip olarak başarılı olmak zorunda olduğumuzu biliyoruz. İnanın bu sezon bulunduğumuz grup, geçtiğimiz yıla göre çok ama çok zor. Zirveye oynayan takım sayısı çok fazla. 15. sıradaki takım bile zirve hesabı yapıyor, puanlar o kadar yakın yani. Ama biz bu zorluğun üstesinden gelecek güçteyiz. Sezon sonunda Erzurum'a şampiyonluk sevincini yaşatacağız" diye konuştu.

(Kaynak: Erkhaber)


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ... 01 Ocak 1970 02:00

    Düne kadar Erzurumsporu savunan Orkun Beyin bugün Erzurum Büyükşehir Belediyespor hocası ile ropörtaj yapıp haber yapması şaşırtıcı ve düşündürücü

  • has erzurumli 01 Ocak 1970 02:00

    inşAllah hocam..