Erzurum Haber Girişi : 10 Mayıs 2018 12:30

İşte Yarar’ın son marifeti

İşte Yarar’ın son marifeti
Türkiye Kayak Federasyonu’nun (TKF) Kızılay’dan devraldığı Palandöken Kayak Merkezi’ndeki otelin müteahhidi Mehmet Faruk Sürmeli 530 bin alacağı için icra takibi başlattı.
Erzurumajans-Türkiye Kayak Federasyonu’nun (TKF) Kızılay’dan devraldığı Palandöken Kayak Merkezi’ndeki otelin müteahhidi Mehmet Faruk Sürmeli 530 bin alacağı için icra takibi başlattı. Müteahhit Sürmeli, “Erol Yarar aylarca beni oyaladı” derken, Başkan Yarar dün apar topar Erzurum’a geldi.

Geçtiğimiz yıl gelir getirmesi amacıyla Kızılay Erzurum Şube Başkanlığı tarafından Palandöken Kayak Merkezi’ne yaptırılan otel sürpriz bir kararla Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık tarafından Türkiye Kayak Federasyonu’na devredilmişti. Yapılan itirazlara rağmen devir işleminin gerçekleşmesinden sonra TKF Başkanı Erol Yarar, oteli inşa eden müteahhit Mehmet Faruk Sürmeli’den kayak odası yapması istedi. Ayrıca otelin yatak ve ranza gibi tefrişat işlerini de Sürmeli’ye yaptıran Başkan Yarar, iddiaya göre ödemenin nakit olarak yapılacağını bildirdi.

AYLARDIR OYALIYOR

Geçen yılın Aralık ayında işi teslim ettiğini belirten müteahhit Mehmet Faruk Sürmeli, o günden bu yana tek kuruş ödeme alamadığını öne sürdü. Birçok kez telefonla aradığı Erol Yarar’a ulaşamadığını anlatan Sürmeli, “İşi teslim ettikten sonra, bugün yarın diyerek beni oyaladılar. Sonrasında da Erol Yarar’ı günlerce aradım, mesaj attım hiçbir çağrıma cevap vermedi. Damadı Yusuf Zeytun ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Pehlivan ile görüştüm ancak yine de hiçbir sonuç alamadım.”

SON GÖRÜŞMEMİZ DE “ÖDEMİYORUM” DEDİ

“Aylar sonra telefonuma cevap verdiğinde yine paramı istedim bu kez de “Ödemiyorum, kim sana yap dedi” deyince avukatlarımla görüşüp icra takibi başlattım. 530 bin lira alacağımın bir an önce ödenmesini istiyorum. Çünkü yattığı yatağından, kapısındaki paspasa kadar her şeyini ben aldım. Kayak odasından tutun otelde istediği her türlü revizyonu yerine getirdim. Beni çok mağdur etti” diye konuştu.

APAR TOPAR ERZURUM’A GELDİ

Bu arada TKF Başkanı Mehmet Erol Yarar dün öğle saatlerinde beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Yılmaz, damadı Yusuf Zeytun ve Genel Sekreter Vekili Tülay Turhan ile birlikte Erzurum’a geldi. Dün ilçe gezilerinde olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile görüşmek istediği ileri sürülen Yarar’ın Palandöken Kayak Merkezi’ndeki federasyon binasında sporcu listelerini kontrol ettiği ve delege listesi hazırlığında olduğu öğrenildi. Yarar’ın icra takibiyle ilgili olarak ne yapacağı da merak konusu oldu.

Onur SAĞSÖZ/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.