Bölge Haber Girişi : 08 Temmuz 2011 16:28

Karabacak'ın hedefi altın madalya!..

Karabacak'ın hedefi altın madalya!..
Yıldızlarda Türkiye üçüncüsü olan Erzurumlu halterci, Ahmet Eren Karabacak, gözünün Polonya'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası'nda altın madalyada olduğunu söyledi.

Erzurum Ajans-Yıldızlarda Türkiye üçüncüsü olan Erzurumlu halterci, Ahmet Eren Karabacak, gözünün Polonya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda altın madalyada olduğunu söyledi. Yıldız halterci, Antrenörü Hüseyin Çelik ile birlikte Karabük’de ki milli takım kampına katıldı.

Gençlikspor Kulübü’nün başarılı haltercisi Ahmet Eren Karabacak, Milli takım hazırlık kampına çağrılan Antrenörü Hüseyin Çelik ile birlikte Karabük’e gitti. Karabük’de Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası için hazırlıklara başlayan Ahmet Eren Karabacak, asıl hedefinin Polonya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda kürsüye çıkmak olduğunu söyledi. Ağustos ayında Polonya’da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’na iddialı hazırlanan Erzurumlu milli halterci, Avrupa şampiyonu olmak için podyuma çıkacak. Avrupa Halter Şampiyonası öncesinde 50 kiloda yıldızlar kategorisinde İstanbul’da Türkiye üçüncüsü olan yıldız halterci, Avrupa’da kürsüye çıkmak için yoğun bir çaba harcayacağını söyledi. Ahmet Eren Karabacak, “Ben Türkiye şampiyonluğunu da çok önemsiyorum, ancak Türkiye şampiyonluğundan çok asıl hedefim Avrupa’da kürsüye çıkmak. 15-23 Ağustos 2011 tarihlerinde Polonya’da yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası’nda madalya kazanmak için podyuma çakacağım” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.