İlçeler Haber Girişi : 19 Eylül 2012 10:00

Kars Valisi Tepe'den iadeyi ziyaret

Kars Valisi Tepe'den iadeyi ziyaret
Yaz dönemi Vali ve Kaymakamlar Kararnamesiyle Kars Valiliğine atanan Eyüp Tepe, Oltu’ya geldi.
Erzurum Ajans-Yaz dönemi Vali ve Kaymakamlar Kararnamesiyle Kars Valiliğine atanan Eyüp Tepe, Oltu’ya geldi. Oltu’nun eski kaymakamlarından olan Eyüp Tepe, gruplar halinde Kars’a giderek makamında ziyaret eden Oltulular’ı, ilçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu ve Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek nezdinde ziyaret etmek üzere geldiği ilçeyi çok daha değişmiş ve gelişmiş bir halde bulduğunu söyledi.

Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’i makamında ziyaret eden Vali Tepe, Kars Valisi olarak atanması üzerine kendisini yalnız bırakmayarak ‘hayırlı olsun’ ziyaretine giden tüm Oltulular’a Başkan Ziyrek’in gıyabında teşekkür etti.

Oltu’yu bıraktığının çok daha ötesinde genel durumunun değişmiş ve oldukça gelişmiş olarak bulduğunu dile getiren Vali Eyüp Tepe, “Oltu’ya hizmetimiz buradan ayrıldığımızdan sonra da hep devam etti. Oltu ve Oltulularla hep farklı bir muhabbetimiz ve ilişkimiz oldu. Buradan hiç kopmadım diyebilirim. Şimdi çok daha yakına geldik. İnşallah bundan sonrada bu güzel ve anlamlı irtibatımız devam edecek.” dedi.

Başkan Ziyrek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Değerli valimizin hep kapısını çaldık. Sağolsun kendisi de hep iyi niyetle taleplerimize ön ayak oldu. Ankara’da elimiz, kolumuz oldu. Oltulular olarak zaten kendisinin bizlerin gönlünde hep müstesna bir yeri vardı.” Şeklinde konuştu.

Başkan Ziyrek’in Oltu Cağ Kebabı ikramında bulunduğu Vali Tepe, daha sonra Kaymakam Çobanoğlu’nu da makamında ziyaret etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.