Magazin Haber Girişi : 07 Şubat 2014 20:28

Kaya Çilingiroğlu Palandöken'de

Kaya Çilingiroğlu Palandöken'de
Sömestr tatili için Palandöken'i tercih eden işadamı ve spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, eşi Feraye ve çocukları Kaya ile birlikte bol bol kayak yapıyor.
Erzurumajans-Sömestr tatili için Palandöken'i tercih eden işadamı ve spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, eşi Feraye ve çocukları Kaya ile birlikte bol bol kayak yapıyor.

Türkiye'nin kar sorunu yaşanmayan ve suni kar ile aydınlatma sistemleri sayesinde 24 saat kayak yapılabilen tek kayak merkezi olan Palandöken'e pistlerine hayran kaldığını söyleyen Kaya Çilingiroğlu, eşi ve oğlu Kaya ile birlikte 4 gün boyunca tatil yapacaklarını anlattı.

Palandöken'e ailece ilk olarak 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarında hizmete giren Xanadu Oteli'nin açılışı için geldiklerini anlatan Kaya Çilingiroğlu, gece kayağıyla da ilk kez Palandöken'de tanıştığını söyledi. Gece kayak yapmanın muhteşem bir duygu olduğunu söyleyen Çilingiroğlu, "Palandöken'in birçok artısı var. Bir kere İstanbul'a uzak görünen Palandöken aslında uçakla 2 saat mesafede. Şehir merkezi ise 10 dakika. Feraya, Kaya ve ben burayı çok sevdik. Ayağımdaki sakatlık nedeniyle yaklaşık 10 yıldır kayak yapmıyordum. İki yıl önce geldiğimde baktım ki yapabiliyorum artık pistlere geri döndüm" dedi.

Kaya Çilingiroğlu'nin ayağındaki sakatlık nedeniyle kayak yapmasının yasak olmasına rağmen bu tutkusundan vazgeçmediğini anlatan Feraye Çilingiroğlu ise eşinin aksine kendisini de kayağa meraklı olmadığını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.