Bölge Haber Girişi : 14 Aralık 2010 00:03

Kayakçılar Erzurum'da kampa girdi!..

Kayakçılar Erzurum'da kampa girdi!..
Kayak federasyonu alp disiplini, kuzey disiplini ve Snowboard milli takımlarını Erzurum'da kampa aldı. Ayrıca hakem ve sekreterya seminerleri de başladı.

Erzurum Ajans-Kayak federasyonu alp disiplini, kuzey disiplini ve Snowboard milli takımlarını Erzurum’da kampa aldı. Ayrıca hakem ve sekreterya seminerleri de başladı.

Kayak Federasyonu bünyesindeki Milli takımlar Erzurum’a karargah kurdu. Alp Disiplini, Mukavemet ve Shnowboard Milli takımları Erzurum’da kampa girdi. Dedeman Otelde kampa giren milli sporcular, uluslar arası yarışların yanı sıra 2011 Üniversiade’ye hazırlanırken, yoğun bir tempoda antrenman yapmaya başladılar.

Ayrıca Kayak Federasyonu 2011 öncesinde kuzey disiplini yarışlarında görev alacak olan hakemler için uygulamaları seminer başlattı. Sekretarya ve elektronik kronometreleri tutacak olan görevliler için seminer düzenledi.

ÇİNTİMAR’DAN KAMPA ZİYARET

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Dedeman Otel’de kampa giren alt disiplini, mukavemet ve snowboard milli takım kamplarını ziyaret ederek sporcularla birlikte yemek yşedi ve kendilerinre başarılar diledi. Çintimar, Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar ve üç branşın teknik heyetinden çalışmalar hakkında bilgi alırken, milli takımların Erzurum’da kamp yapmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.