Spor Haber Girişi : 15 Şubat 2013 17:11

Kayaklı koşu 2. etap yarışları başladı

Kayaklı koşu 2. etap yarışları başladı
Türkiye Kayak Federasyonu faaliyet programında yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kayaklı Koşu Kandilli’de Snowboard yarışları ise Palandöken Kayak Merkezi’nde başladı.
Erzurumajans-Türkiye Kayak Federasyonu faaliyet programında yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Kayaklı Koşu Kandilli’de Snowboard yarışları ise Palandöken Kayak Merkezi’nde başladı.

Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen ve Erzurum GHSİM’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Kayaklı Koşu 2. Etap Yarışları Kandilli Kayak Merkezi’nde, Snowboard Yarışları ise Palandöken Kayak Merkezi’nde başladı. Kandilli Kayak Merkezi’nde yapılan Kayaklı Koşu yarışlarına 23 ilden 315 sporcu katıldı. Kandilli’deki yarışları Aşkale Kaymakamı M. Fırat Taşolar, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Kayak Federasyonu yöneticileri ve Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar izledi. Güneşli ve açık bir havada gerçekleştirilen ilk gün yarışlarında klasik yarışlar yapıldı. Pazar günü sprint yarışları ile sona erecek olan yarışlar sonunda birinci etap yarışları ile 2. Etap yarışlarında sporcuların elde ettiği puanlar değerlendirilecek ve Türkiye Şampiyonasına katılacak olan kayakçılar belli olacak. Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar, Kandilli de yapılan kayaklı koşu yarışlarının büyük bir ilgi gördüğünü belirtti. Bayraktar, yarışlarda dereceğe giren sporculara madalya verileceğini söyledi.

SNOWBOARD YARIŞLARI PALANDÖKENDE YAPILDI

Bu arada Kayak Federasyonu tarafından Palandöken Kayak Merkezi’nde de Snowboard Yarışları düzenlendi. Yarışlar Dedeman Oteli önündeki kayak pistinde gerçekleşti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.