Erzurum Haber Girişi : 15 Şubat 2013 17:06

İyilik ağacı projesine bekliyoruz

İyilik ağacı projesine bekliyoruz
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Müdürü Köksal Kaçmaz, “Bakanlığımız tarafından 81 ilde başlatılan İyilik Ağacı Projesi’ne tüm gençlerimizi bekliyoruz” dedi.
Erzurumajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Müdürü Köksal Kaçmaz, “Bakanlığımız tarafından 81 ilde başlatılan İyilik Ağacı Projesi’ne tüm gençlerimizi bekliyoruz” dedi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Müdürü Köksal Kaçmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın 81 ilde ‘İyilik Ağacı’ adlı yeni bir proje başlattığını belirterek, bu proje için duyarlı olan tüm gençleri beklediklerini söyledi. Kaçmaz, “Bu proje ile gençlere toplumsal sorumluluk bilincini kurumsal ve uygulamalı olarak kazandırma ve uygulama sırasında iş birliği, dayanışma, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerilerinin geliştirerek, topluma yararlı bireyler olmaları sahibi, etkin birer vatandaş olmaları yolunda ilk adımları atmalarına yardımcı olmak hedeflenmektedir” dedi.

Bu projede hizmet olarak kabul edilen faaliyetler ise şöyle: Çevre, halk sağlığı, güvenlik, okuma yazma ve eğitim, afet yardımı, toplumun geliştirilmesi, kimsesiz çocuklara yardım ve onlarla zaman geçirme, yaşlılara yardım, toplumun geliştirilmesi, ihtiyaç sahiplerine yardım ve diğer iyilik hareketleri, çevremizdeki insanlarla selamlaşmak.

Gençlik Merkezleri Müdürü Köksal Kaçmaz, tüm iyilikler, iyiliklerle yarışıyor yarışmasında kişi adına açılan formda yaptığı iyilik saatine göre ödüllendirileceğini belirtti. Kaçmaz projede dereceye giren gençlere yurt dışı ve yurt içi gezi imkanı sağlanacağını da sözlerine ekledi. Ayrıntılı bilgilerin Erzurum Gençlik Merkezleri’nden alınabileceğini belirten Kaçmaz, projenin sloganlarını ise şöyle sıraladı:
“Her daim iyilik, her güne bir iyilik, iyilik dünyayı sarsın, iyilik sınır tanımaz, iyilik saymakla bitmez.”
Kaçmaz, proje sonunda altın sertifika,gümüş sertifika, bronz sertifika ve pırlanta sertifika verileceğini de sözlerine ekledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.