İlçeler Haber Girişi : 31 Aralık 2012 19:11

Kaymakam Esmer'den yeni yıl mesajı

Kaymakam Esmer'den yeni yıl mesajı
Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, yılbaşı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Erzurumajans-Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, yılbaşı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Esmer mesajında, “Palandöken Kaymakamlığının kuruluşunun dördüncü yılı olan 2012 yılını, hedef olarak belirlediğimiz amaçları gerçekleştirmiş olarak kapatmanın haklı mutluluğu içerisindeyiz. “Marka bir yerleşim yeri” olmak misyonu ile ilgili çalışmalarımızın olumlu neticelerini alarak 2013 yılında da sağlık, eğitim, sosyal yardım, asayiş ve diğer tüm kamu hizmetlerinde vatandaş odaklı bir anlayış çerçevesinde çalışmalarımıza devam etmek azmi ve kararlığındayız.

2013 yılının İlçemizin yaşanabilirlik standartlarının her anlamada daha da yükseldiği, ekonomik ve sosyal refah düzeyinin arttığı, vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde, çağın gerektirdiği imkanlara sahip olarak geçirecekleri bir yıl olmasını temenni ediyorum.
Bu vesile ile başta tüm Palandökenli vatandaşlarımın olmak üzere çalışma arkadaşlarımın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.