Bölge Haber Girişi : 21 Eylül 2010 00:05

Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Sürüyor!..

Kentsel Dönüşüm Çalışmaları Sürüyor!..
Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle eski hayvan pazarında yürütülen kentsel dönüşümde sona gelindi.

Erzurum Ajans-Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle eski hayvan pazarında yürütülen kentsel dönüşümde sona gelindi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından mahalle, cadde ve sokaklarda yapılan yol yapım ve kaldırım çalışmalarının bir kısmı tamamlanırken, diğer bölgelerdeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Şehirde peyzaj çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, eski hayvan pazarının olduğu yerde başlattığı kentsel dönüşüm kapsamında gecekonduları yıkmaya devam ediyor.

Çalışmaların günübirlik düşüncelerle değil belirli bir çalışma planı içerisinde sürdürüldüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Geldiğimiz günden bu yana kurumsal yapıya uygun çalışmanın gereklerini yerine getirmeye çalıştık. Gecekonduları vatandaşlar ve muhtarlarla yapılan görüşmeler sonrası gerçekleştirdik. Böylece yıkım işlemini sorunsuz bir şekilde yürütüyoruz. Kentsel dönüşümün kent için hayati önemde olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.