Spor Haber Girişi : 15 Aralık 2011 12:48

Kıtalararası kayakla atlama yarışları başlıyor

Kıtalararası kayakla atlama yarışları başlıyor
Kayak Federasyonu faaliyet programında yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürünün Türk Telekom Atlama Kuleleri’nde gerçekleştirilecek.
Erzurum Ajans-Kayak Federasyonu faaliyet programında yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürünün Türk Telekom Atlama Kuleleri’nde gerçekleştirilecek. olan FIS Kayakla Atlama Kış Kıta Kupası yarışları Cumartesi ve Pazar günü yapılacak. Atlayışlar için hazırlıklar tamamlandı. Binlerce sporseverin Cumartesi ve Pazar günü Atlama Kulelerine akın etmesi bekleniyor.

Türkiye Kayak Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı FIS Kayakla Atlama Kış Kupa Atlayışları Cumartesi ve Pazar günü yapılacak. Yarışlar için geri sayım başladı. Cumartesi saat 17.00’da, Pazar ise 18.00’da start alacak olan yarışlar öncesinde de sporcular antrenman atlayışları gerçekleştirecek. Türkiye Kayak Federasyon Başkanı Özer Ayık, FIS Kayakla Atlama Kış Kıta Kupası için şuana kadar kendilerine 13 ülkenin başvurduğunu ve 13 ülkenden 80’in üzerinde kayakçının Türk Telekom Atlama Kuleleri’nden atlayış yapacaklarını belirterek, şimdiden tüm Erzurumluları ve spor severleri kayakla atlama kış kupası yarışlarına davet etti.

ÇİNTİMAR: BİZ HAZIRIZ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan antrenman atlayışları ve Kış Kıta Kupası atlayışları için hazır olduklarını belirterek, Türk Telekom Atlama Kuleleri’nde tüm hazırlıkların tamam olduğunu söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar, “Kayak Federasyonumuzun faaliyet programında yer alan FIS Kayakla Atlama Kış Kıta Kupası atlayışları, Türkiye’de tek olan ve dünyanın sayılı atlama kulelerinden biri olan Türk Telekom Atlama Kuleleri’nde yapılacak. İki gün sürecek olan atlayışlara tüm Erzurumlu hemşerilerimizi ve sporseverleri davet ediyoruz” dedi.

Bu arada Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan FIS Kış Kupası Atlayışlarını sporseverler ücretsiz olarak Türk Telekom Atlama Kuleleri’nin tribünlerinden izleyebilecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.