Spor Haber Girişi : 17 Ekim 2012 13:00

Kocatepe Bakanlık standını gezdi

Kocatepe Bakanlık standını gezdi
Spor Genel Müdür yardımcısı Mehmet Kocatepe, Erzurum'da açılan ''Gençlik ve spor bakanlığımız 1 yaşındı'' standını gezdi.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Havuz Başı’nda açılan “Gençlik ve Spor Bakanlığımız 1 Yaşında” Standı büyük bir ilgi görürken, Standın konukları arasında Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe’de yer aldı. Kocatepe, incelediği stantta Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’dan bilgi aldı. Çintimar, Atatürk Üniversitesi Kampusundaki Yurt-Kur Bölge Müdürlüğü’nün ardından Havuz Başı’nda açtıkları stant hakkında Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe’ye çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın birinci yaşını doldurması nenediyle kendilerine tanıtım standı gönderildiğini ve bu stantta tanıtım yaptıklarını ve Genç Beyinler, Parlak Fikirler adlı projeler için öğrencileri kaydettiklerini söyledi. Çintimar, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız bir yıl önce kuruldu. Artık Gençlik ve Spor’a özgü bir bakanlığımız var ve bizde Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı bir kurum olarak, bakanlığımızın icraatlarını Erzurum’da anlatıyoruz”dedi.

KOCATEPE İLGİDEN MEMNUN KALDI

Atatürk Üniversitesi’nin ardından Havuz Başı Semtinde açılan Standa ilginin yoğun olması Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe’yi de mutlu etti. Kocatepe, Erzurumlu gençlerin ve Üniversite gençliğinin standa ilgi göstermesinden ve projeler için kayıt yaptırmasından duyduğu mutlululuğu dile getirdi.
Kocatepe, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Gençlik Merkezi Müdürlüklerimizin personelinin burada Genç Beyinler, Parlak Fikirler, adlı projlere yeni kayıtlar olması çok güzel. Standa ilginin bir hayli yoğun olması bizleri sevindirmiştir” diye konuştu.

Spor Genel Müdürü Mehmet Kocatepe, “Bakanlığımız 1 Yaşında” adlı standa ilginin yoğun olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Bakanlığımızca gerçekleştirilen proje ve faaliyetler ile kurumumuzun gençlerle buluştuğu, gençlere hizmet sunduğu ve belli bir program kapsamında gençlerle birlikte çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiği, gençlik merkezleri hakkında üniversite gençliğinin ve Erzurumlu gençlerin bilgilendirilmesine yönelik olarak "Bakanlığınız 1 Yaşında" isimli tanıtım faaliyetleri yapıyoruz.” 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.