İlçeler Haber Girişi : 15 Nisan 2013 17:55

Köprüköy'de uçurtma şenliği

Köprüköy'de uçurtma şenliği
Erzurum'un Köprüköy ilçesinde "Hayallerimiz Gerçek, Uçurtmalarımız Umut Olsun" sloganıyla uçurtma şenliği düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum'un Köprüköy ilçesinde "Hayallerimiz Gerçek, Uçurtmalarımız Umut Olsun" sloganıyla uçurtma şenliği düzenlendi.

Emreköy Ortaokulu Sağlık Kulübünün düzenlediği Erzurum İl Halk Sağlığı Müdürlüğünün desteğiyle yürütülen kaliteli yaşlılık amaçlı proje kapsamında gerçekleştirilen uçurtma şenliğine Köprüköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Bağaçlı, öğretmen, öğrenci ve köylü sakinleri katıldı.

Şenlikte bir açıklama yapan Sağlık Kulübü Danışman Öğretmeni F. Tuğba Koşar, "Köprüköy İlçesi'nde bir ilk olan bu uçurtma şenliğinde genç, yaşlı herkes bir umutla, hevesle uçurtmalarını gökyüzüne saldı. Yaş ilerledikçe hayallerimizden, çocuk ruhumuzdan ne yazık ki uzaklaşıyoruz. Farkında olmadan hayatın heyecanını kaçırıyoruz. Bu etkinlikte amacımız çocukluğumuza dönmek ve belki de hayatında eline hiç uçurtma almamış velilerimize, çocuklarımıza farklı bir heyecan yaşatmaktı. Katılımlarıyla bizleri onurlandıran başta Şube Müdürümüz Latif Bağaçlı, Köprüköy İlçesinin muhtelif okullarından gelen öğretmenlerimize, bizden desteklerini esirgemeyen Emreköy halkına, Okul Müdürümüz Uğur Bingöl'e, Müdür Yardımcımız İsmail Aydemir'e ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize yürekten teşekkür ederim." diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.