Ekonomi Haber Girişi : 04 Mart 2013 11:23

KUDAKA danışma kurulu toplandı

KUDAKA danışma kurulu toplandı
KUDAKA Danışma Kurulu İstanbul'da Turizm gündemiyle toplandı.
Erzurumajans-KUDAKA Danışma Kurulu İstanbul'da Turizm gündemiyle toplandı.
Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi İnovasyona Dayalı Turizm Stratejisi ve Eylem Planı uygulama çalışmalarının değerlendirilmesi, yeni trendler hakkında bilgi ve önerilerin alınması ve değişen şartlara göre çalışmaları yönlendirmesi amacıyla kurulan Danışma Kurulu'nun ilk toplantısı İstanbul'da gerçekleştirildi. Atatürk Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Erol Çakmak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya TÜRSAB, Turizm Bakanlığı, ASKF, Mercan Turizm, TUROB, TTYD ve ATİD yetkililerinden oluşan danışma kurulu üyeleri katıldı.

TOY ÜYELERİ BİLGİLENDİRDİ


KUDAKA Araştırma ve Planlama Birim Başkanı Doç. Dr. Süleyman Toy'un ilk uygulama yılında yapılan faaliyetler hakkında kurul üyelerini bilgilendirmesinin ardından sırasıyla uygulama komitelerinin yapısı, çalışma şekli ve mevcut yürütülen faaliyetlerde karşılaşılan sorunlar ile ilgili, önümüzdeki uygulama dönemine yönelik kurul üyelerinin görüş ve önerileri alındı. Önerilere dair bir takvim belirlenerek yapılan çalışmaların dört ay sonra yapılacak bir sonraki kurul toplantısında ele alınması kararlaştırıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.