Erzurum Haber Girişi : 09 Ekim 2012 17:30

Kule'de çay molası

Kule'de çay molası
Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Türkiye’nin ilk atlama kuleleri olan ve dünyanın sayılı spor tesislerinden biri konumundaki Türk Telekom Atlama Kulelerini ziyaret etti.
Erzurum Ajans-Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Türkiye’nin ilk atlama kuleleri olan ve dünyanın sayılı spor tesislerinden biri konumundaki Türk Telekom Atlama Kulelerini ziyaret etti. Burada incelemelerde bulunan Kılıç, kulelere hayranlığını gizleyemedi.

Atatürk Üniversitesi’nin 2012-2013 Yılı Eğitim ve Öğretim Yılı Açılışına katılan Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, açılış törenin ve Hukuk Fakültesini ziyaretinin ardından soluğu Türk Telekom Atlama Kulelerinde aldı. Kılıç, burada Vali Sebahattin Öztürk ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürü Şinasi Polat’tan bilgi aldı. Vali Öztürk ve Polat, Türkiye’nin ilk tek atlama kulesi olan ve dünyanın sayılı spor tesisleri arasında yer alan Türkiye’nin yüz akı konumundaki spor tesisi hakkında bilgi aldı.

Atatürk Üniversetisi’nin yeni eğitim yılına başlaması nedeniyle açılış törenlerine katılan Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, yoğun geçen günün ardından soluğu aldığı Türk Telekom Atlama Kuleleri’nde çay molası verdi. Yerden 120 metre yüksekte kulenin zirvesinde çay içen Kılıç, tesislere hayranlığını gizleyemedi. Kılıç’ın atlama kulelerini ziyaretinde Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, rektör yardımcıları ve diğer yetkililer katıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.