Bölge Haber Girişi : 19 Ocak 2011 00:55

Kulüpler Birliği Vakfı 2011 tesislerini gezdi!..

Kulüpler Birliği Vakfı 2011 tesislerini gezdi!..
Kulüpler Birliği Vakfı, Erzurum'da düzenlenecek 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları (UNIVERSİADE) oyunları öncesinde Erzurum'a çıkarma yaptı.

Erzurum Ajans-Kulüpler Birliği Vakfı, Erzurum'da düzenlenecek 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunları (UNIVERSİADE) oyunları öncesinde Erzurum'a çıkarma yaptı.

Kulüpler Birliği Vakfı ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Külübü Başkanı Sadri Şener diğer başkanların da bulunduğu uçakla öğle saatlerinde Erzurum'a geldi. Erzurum Havalimanı'na inen başkan ve gazetecileri Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintımar, Erzurumlu Fenerbahçeliler ve bazı iş adamları karşıladı. Başkanlar ile ulusal basının spor müdürleri ve spor köşe yazarlarının bulunduğu ekip, 25.

Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için inşa edilen curling ve buz sporlarının yapılacağı tesisleri gezip Konaklı Tesisleri'nde öğle yemeği yedi. Daha sonra ise atlama kulesi çevresindeki gezisini tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.